Υγεία

Ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης μιλά για την πανδημία στο LIVEMEDIA

today19 Δεκεμβρίου 2020 106 3

Background
share close

 

 

Το πρώτο λοκνταουν άχρηστο, αλλά δεν έφταιγε κανένας διότι είχαν άγνοια. Άνοιγμα συνόρων λάθος ,αλλά δεν έφταιγε κανένας διότι πίεσαν οι αεροπορικές.

Μμμ…. O ένας δίπλα στον άλλο αλλά δεν έφταιγε κανένας ,διότι δεν είχαν λεφτά για λεωφορεία. Εισαγωγές με μόλυνση νοσοκομείων δεν έπρεπε να γίνει, αλλά δεν έφταιγε κανένας ,διότι τα νοσοκομεία λόγω μνημονίων είναι στο μαύρο χάλι. Δεν προστάτευσαν τα γηροκομεία, αλλά δεν έφταιγε κανένας ,διότι δεν τους ενδιαφέρουν οι ηλικιωμένοι. Τεστ δεν έγιναν, αλλά δεν έφταιγε κανένας διότι δεν υπήρχαν λεφτά. Εγώ γιατί έχω ατομική ευθύνη?

Σχόλιο κ απορία επισκέπτριας στην ανάρτηση…

Written by: arxaios

Rate it

Previous post

Υγεία

Ελληνικό Εθνικό Lockdown No2 και SARS-CoV2 / Covid 2019

Στο στούντιο των Αντιθέσεων ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας, επιστημών δεδομένων και στατιστικής, διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μία μεγάλη συζήτηση για όλα τα ζητήματα του SARS – CoV2 και της νόσου που προκαλεί Covid-19. Ταυτόχρονα με αφορμή το νέο του βιβλίο « Λόγω κρυμμένα λογοκριμένα» ανοίγει το πεδίο μίας ευρύτερης προσέγγισης που αγγίζει ακόμη και τα «άβατα» […]

today26 Νοεμβρίου 2020 162 5 6

0%