Ερώτηση πρώτη 23/3/20

Κοιτά δεν έχω πολλές έμπειρες στο σεξ…και όταν το κάνω νιώθω κάπως ότι δεν το κάνω καλά …και πολλές φορές σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω το ινδιάνικο μέγεθος κιόλας 😢δεν ξέρω τι να κάνω ….

 

Αγαπητέ Β…

 

Κανείς μας δεν είχε εμπειρία στην αρχή. Όλοι κάναμε λάθη και μάθαμε μέσα από αυτά.

Όταν νιώθεις πως κάτι δεν κάνεις καλά, προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό το κάτι ή μίλα με την κοπέλα σου και ζήτα να σε πει, τι την αρέσει και αν χρειαστεί να αλλάξεις κάτι στον τρόπο σου.

Αυτή την διαδικασία βέβαια πρέπει να την κάνεις σε κάθε διαφορετική κοπέλα που έχεις, διότι δεν αρέσουν τα ίδια πράγματα σε όλες.

Όλα είναι υποκειμενικά. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θέλει εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ακόμα και αν μοιάζουν οι καταστάσεις, υπάρχουν λεπτομέρειες διαφορετικές που θέλει ο καθένας μας.

Σε πολλές γυναίκες π.χ. αρέσει το στοματικό και σε άλλες όχι. Από αυτές που τις αρέσει, άλλες θέλουν απαλά και άλλες με ένταση.

Στόχος σου κάθε φορά, είναι να μαθαίνεις και να καταλαβαίνεις, τι και πώς αρέσει στην κάθε κοπέλα που έχεις.

Ακόμα και το μέγεθος που λες (ιδανικό και όχι ινδιακό όπως γράφεις, τυπογραφικό λάθος φαντάζομαι) είναι μύθος. Όπως υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη, έτσι υπάρχουν και διαφορετικά βάθη και γούστα στο αν θέλει η κάθε γυναίκα να αισθάνεται στα πρώτα εκατοστά του κόλπου της ή βαθιά στον τράχηλό της.

Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ερωτικές σου στιγμές, μαθαίνοντας από τα λάθη σου. Και αν δεν θες να κάνεις λάθη, να ρωτάς κατά την διάρκεια για να σε καθοδηγεί η κοπέλα σου.

 

ελπίζω να βοήθησα

  Έλενα Χατζή

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.