Ερώτηση πρώτη 22/3/20

Ερώτηση πρώτη 22/3/20

 

Γεια σου Έλενα
Θα ήθελα την βοήθεια σου


Εδώ και 10 χρόνια γνωριζω το πρωην μου ημασταν αρκετα χρόνια μαζι ,έχουμε περάσει πάρα πολλά είναι ο πρώτος μου έρωτας είμασταν από μικρή μαζί και η δυο τρελή ο ένας για τον άλλον. Πριν 3 χρόνια χωρίσαμε απότομα ενώ σε λίγο καιρό θα αραβωνιαζομασταν.Για μια παρεξήγηση που σε αυτό φταίω εγώ,μετά από κάποιο διάστημα γνώρισα κάποιον άλλον που μας είδε και ο πρώην μου μαζί. Δεν με ενόχλησε ποτέ όμως επειδή ήθελε γενικά να είμαι καλά. Πότε όμως όλο αυτό το διάστημα δεν τον ξέχασα προσπάθησα να τον βρω γιατί είχε χαθεί, τον βρήκα μίλησα με πάλι και μου είπε ότι έχει μια κοπέλα εδώ και λίγο καιρό μένουν μαζί.Μου πρότεινε να πάμε κάπου για 2 μέρες πήγαμε περάσαμε τέλεια.Αλλα ξανά γύρισε ο κάθε ένας στην καθημερινότητα μιλάμε ομως Κάθε μερα,θελω πάρα πολύ να είμαστε μαζί και αυτός το ίδιο αλλά νιώθει τύψεις λέει αν αφήσει αυτήν που έχει.Δεν ξέρω τι να κάνω πως να τον κερδίσω πάλι .Έχουμε πάρα πολύ χημεία σε όλα και ακόμα ποιό πολύ σεξουαλικά ,θα ήθελα κάποια ιδέα στο σεξ για οταν ξανά βρεθούμε να τον κάνω να με θέλει ποιό πολύ. Δεν θέλω να τον αφήσω σε καμία άλλη ξέρω πώς αγαπάει μόνο εμένα.

 

Όλοι μας θυμόμαστε τον πρώτο μας έρωτα. Άλλοι με νοσταλγία και άλλοι με πόνο.

Το ότι αναγνωρίζεις, τα λάθη που έκανες είναι καλό, όπως και το να προχωράς παρακάτω όταν νομίζεις πως είσαι έτοιμη.

Το ότι δεν σε ενόχλησε, επειδή όπως λες “ήθελε να είσαι καλά” , είναι ένα παραμυθάκι, που πλάθει το μυαλό μας, για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να μας απενοχοποιήσει, από αυτά που ήδη ξέρουμε, ότι φταίμε και δυστυχώς τα επαναλαμβάνουμε.

Αν ήθελε, να είσαι καλά όπως λες, θα δρούσε με κάποιο τρόπο. Δεν θα έμενε σε μια γωνιά βουβός και άπραγος.

Το ότι περάσατε 2 μέρες μαζί και θυμηθήκατε όλα τα ωραία που είχατε, αλλά παρόλα αυτά γυρίσατε ξανά στην καθημερινότητά σας , έμενα μου φαίνεται απλά για μια ξεπέτα. Εν μέρη καλά κάνατε, γιατί σας έκανε να νιώσετε καλά. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις  όμως που μπαίνουν μπροστά, τύπου : “το είχα ανάγκη” , “μου είχες λείψει” , “δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να είμαι μαζί σου αλλά δεν μπορώ” , είναι απλές δικαιολογίες.

Όταν ένας άνθρωπος θέλει να είναι με κάποιον, παλεύει κάθε μέρα με κάθε τρόπο που ξέρει και προσπαθεί να μάθει και άλλα που δεν ξέρει, για να τον κρατάει ζεστό δίπλα του, όχι για να μην τον χάσει.

Όπως κάνεις εσύ μέσω αυτού του μηνύματος για παράδειγμα.

Είσαι σίγουρη, ότι αυτός από την μεριά του, νιώθει και θέλει το ίδιο;

Αν είναι έτσι, τότε καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να ζητήσεις να δεις πράξεις. Μην αφήνεις κανέναν να σε παραμυθιάζει όσο ωραίο και να είναι το παραμύθι που ζεις. Φτιάξε την ζωή σου σαν παραμύθι, χωρίς να είσαι το θύμα, διεκδικώντας αυτά που θες.

Αν δεν στα δίνουν, πήγαινε παρακάτω με αξιοπρέπεια και να είσαι σίγουρη, πως αν ακολουθήσεις τον δρόμο της αληθείας, χωρίς να τον φοβάσαι, θα βρεις έναν υπέροχο άνθρωπο να ζήσετε μαζί το παραμύθι.

Όταν η ζωή, σου δώσει τα μαθήματα που πρέπει να διαβάσεις και όταν δώσεις εξετάσεις και τα περάσεις, τότε θα έρθει.

 

ελπίζω να σε βοήθησα

Έλενα Χατζή

 

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.